Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenovering

Skal du bygge nyt eller have renoveret din bolig på Sjælland? Så kan du vælge AJKON som din bygge-og totalrenoveringsvirksomhed. Vi kan hjælpe dig med flere former for totalentreprise, når du skal have lavet totalrenovering på din bolig eller bygge helt nyt.

Hos AJKON vægter vi god kommunikation mellem dig og os højt. Derfor får du den samme kontaktperson gennem hele forløbet, som vil kontrollere dit projekt og sørge for, at alt forløber,som det skal. Så kan du følge sikkert med i hele byggeprocessen, mens vi klarer det planlægning, udførelse og kvalitetssikring både før, under og efter byggeriet.

Totalentreprise i København for private og erhverv

Det er dog ikke kun privatpersoner, der kan få totalentreprise fra AJKON. Vi varetager nemlig både totalentrepriser eller hovedentrepriser for private og erhverv. Med vores totalentreprise kan du derfor både få hjælp til store bygge-og anlægsprojekter, men også hjælp til eksempelvis dit typehus, køkken-og badeværelsesprojekt. Så uanset om du ønsker total renovering af dit hjem eller gerne vil have os til at stå for et større nybyggeri som totalentreprise, er det muligt.

Vi klarer hele byggeprocessen fra A-Z

Som totalentreprenør på dit byggeprojekt holder vi overblikket og klarer alle udfordringer gennem hele byggeprocessen. Vi varetager kontakten til alle underleverandørerne, så du kan overlade hele processen til ét renoveringsfirma. Det gør det hele lidt nemmere for dig.

Hvis du vælger AJKON til din totalentreprise, sørger vi derfor både for byggeri, tegninger, beskrivelser og beregninger. Så får du samlet hele byggeprocessen i én. Som en del af totalentreprisen tilbyder vi både hjælp fra vores tømrere, murere og malere.

Vi har desuden også det samlede overblik over hele projektet og styrer både arkitekter, ingeniører og andre involverede i processen. Vores totalentreprenør sørger for, at alt bliver klar til aflevering, så du får din totalrenovering eller dit nybyggede hus til tiden. Med totalentreprisefra AJKON får du altså et renoveringsfirma, der klarer hele byggeprocessen for dig og har alle de rette kontakter.

Kontakt os på telefon 44 24 04 14 eller e-mail andrej@ajkon.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi laver projekter i hele København, Storkøbehavn og Nordsjælland.

Skriv til os

Vil du have et tilbud på din opgave? Tøv ikke med at skrive til os. Du kan også ringe til os på 44 24 04 14

AJKON ApS