Hovedentreprise

Hovedentreprise

Slip bekymringerne med entreprise

Et byggeprojekt kan virke uoverskueligt uafhængigt dets størrelse. Hvor starter man? Hvilke materialer skal der anvendes? Hvordan skal opgaven udføres? Fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig.

Som professionelt bygge- og ingeniørfirma med mange års erfaring, tilbyder vi entrepriser i alle størrelsesordner. Vi tager hånd om byggeprocessen fra start til slut, og overlader intet til tilfældighederne. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor bliver dine behov og ønsker altid hørt hos os. Ud fra disse, og med vores brede faglighed såvel som store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til de absolut bedste priser.

Hos AJKON ApS tror vi på solidt håndværk til tiden. En aftale er derfor altid en aftale hos os. Du skal kunne stole på den virksomhed, som du får til at stå for din entreprise, og det kan du hos os. Vi brænder for at realisere drømme, og lever af tilfredse kunder. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Lad os realisere dine drømme

Med en stor passion og bred erfaring inden for entrepriser, er du sikker på et resultat i højeste kvalitet, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Alt vores arbejde bliver udført af fagudlærte og erfarne håndværkere. Slip bekymringerne allerede i dag og tag kontakt til os. Vi bistår gerne med kyndig rådgivning omkring hvilken type entreprise, som passer bedst til netop dit byggeprojekt.

Vi kan kontaktes på telefon 44 24 04 14 eller på e-mail andrej@ajkon.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi laver projekter i hele København, Storkøbehavn og Nordsjælland.

En stor palette af muligheder

Vores store erfaring og brede netværk gør, at vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for hovedentreprise. Hovedentreprise er for dig, som ønsker at så for den projekterende del af arbejdet. Som bygherre har du selv tegningerne samt beregningerne, og opnår dermed fuld kontrol, over planlægningen af projektet. Ud fra dine tegninger og beregninger prissætter vi projektet, og klarer udførelsen.

Hos AJKON ApS udfører vi blandt andet hovedentreprise inden for følgende områder:

Passer ovenstående ikke på dine ønsker og behov? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver, og tilbyder også totalentreprise, hvis du vil overlade alle bekymringerne til os.

Vi arbejder tæt sammen med dig som kunde for at sikre, at alle aspekter af projektet er forstået og opfyldt. Vores mål er at sikre, at hvert projekt fuldføres til tiden, inden for budgettet og at du bliver glad for det stykke arbejde, vi udfører.

Skriv til os

Vil du have et tilbud på din opgave? Tøv ikke med at skrive til os. Du kan også ringe til os på 44 24 04 14

AJKON ApS