Totalentreprise

Totalentreprise

Nybyggeri og total entreprise

Hos AJKON har vi bred erfaring med at varetage totalentreprise indenfor for både erhverv og privat. Når vi indgår som tovholdere og hovedentreprenører på et større projekt, vil du få tilknyttet en kontaktperson, som altid orienterer om det løbende byggeri, og hvorvidt den overordnede projektplan overholdes. På den måde ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du har brug for et samlet overblik, forventningsafstemning eller vil høre nærmere om delelementer i byggeriet.

Hvis du står overfor et nybyggeri på din grund, er du altid velkommen til at kontakte AJKON for en uforpligtende beskrivelse af et projektforløb på dit nybyggeri. Du kan ringe til vores byggerådgivere på 44 24 04 14 , på e-mail andrej@ajkon.dk, eller kan du også skrive til os i kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi laver tilbygninger i hele København, Storkøbehavn og Nordsjælland.

Fra tegning til færdigt hus
– Total entreprise

AJKON træder gerne til som rådgivere på din totalentreprise allerede fra de første spæde trin. Det vil sige, at vi er din professionelle samarbejdspartner fra de første arkitekttegninger, til indsamling af byggetilladelser, til det egentlige nybyggeri og til bygningen står færdigt.

Fordelen ved en fast samarbejdspartner er, at vi altid tager det fulde ansvar gennem hele processen, og du ved altid, hvorhen du kan rette dine spørgsmål, hvis du har brug for en status eller andet. Som kunde er bliver dine ønsker altid varetaget, og du kan altid forventningsafstemme undervejs, hvis du har brug for det. Vores dialog er overskuelig, og vi inddrager dig i det det omfang, du ønsker dig.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller du ønsker en udarbejdelse af et konkret tilbud, tager vi gerne et møde med dig. Vi hjælper dig også gerne, hvis du står overfor en hovedentreprise eller totalrenovering. Alt du skal gøre er at ringe til os på 44 24 04 14 . Vi glæder os til at høre om dit byggeprojekt.

Skriv til os

Vil du have et tilbud på din opgave? Tøv ikke med at skrive til os. Du kan også ringe til os på 44 24 04 14

AJKON ApS