Nedrivning af hus

Nedrivning af hus

Nedrivning af hus

Der er i dag et stigende antal huse, som er for gamle til at kunne leve op til myndighedernes nuværendekrav om sikkerhed. I disse tilfælde er det ofte billigere at få revet huset ned og bygge nyt end at totalrenovere det gamle, så det lever op til kravene. Det samme gælder, hvis det stående hus ikke lever op til dine krav og ønsker. Der er derfor flere fordele i at nedrive et gammelt hus –for derefter at bygge et nyt hus op.

Kontakt os på telefon 44 24 04 14 eller e-mail andrej@ajkon.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi laver nedrivningsprojekter i hele København, Storkøbehavn og Nordsjælland.

Få nedrevet huset med professionelt udstyr

Hos AJKON har vi stor erfaring i nedrivning af huse. Vi anvender altid det nyeste udstyr, så vi på den mest skånsomme måde får huset revet ned.

Nedrivning af et hus kan være en lang og uoverskuelig proces, fordi det kræver flere tunge maskiner – både til nedrivningen af huset og til transporten af affaldet, der er tilbage efter nedrivningen. Hos AJKON kan du dog få en samlet løsning til dit nedrivningsprojekt, som både inkluderer de rette maskiner og udstyr til selve nedrivningen og transport af det resterende affald.

Vores nedrivning sker effektivt og hurtigt, så du kan planlægge det videre forløb rimelig præcist. Det kan være, at du efter nedrivningen skal have bygget et nyt hus, og derfor er timingen vigtig.

Hvis du bruger AJKON som dit nedrivningsfirma, får du også hjælp til at indhente og skaffe de forskellige tilladelser, der kræves for at nedrive et hus. Du får i det hele taget kyndig vejledning, inden huset rives ned, så du er sikker på, at alt foregår, som det skal.

Skriv til os

Vil du have et tilbud på din opgave? Tøv ikke med at skrive til os. Du kan også ringe til os på 44 24 04 14

AJKON ApS